>
Beleef TOF

Tijdens een TOF avond beleef je de 7 zonden. Elke zonde wordt in 1 gang uitgebeeld door middel van licht, beeld, geluid, special effects, decoratie en meer. Eet niet elke gang, maar belééf elke gang…! De TOF belevenis bestaat dus uit 7 totaal verschillende gangen. Hieronder vind je al een voorproefje van de zonde ijdelheid…!

TOF EDITIE 2018

DE 7 ZONDEN

“IJDELHEID”

Superbia, de latijnse benaming voor hoogmoed of ijdelheid. Het wordt beschouwd als de ergste van de zeven zonden. Met superbia wordt het verlangen om belangrijker of aantrekkelijker te zijn bedoeld, of een liefde voor zichzelf.

Kleur: zilver

Maar hoe dan? Door middel van een rollende tafel! Elke gang rolt er een nieuw gedecoreerde tafel naar binnen onder begeleiding van licht, geluid, beeld én special effects. Je krijgt dus 7 keer een nieuwe tafel voor je neus! Dit in combinatie met een heerlijk gerechtje en een glas wijn. In totaal beleef je dus een 7 gangen diner inclusief 7 glazen wijn. Daarbij staat er ook water met en zonder bubbels op tafel. Voor diegene die niet van wijn houden, is er ook een bierarrangement te boeken! Geef dit even aan in de opmerkingen bij je reservering.

Waar is TOF? De eerste TOF editie vindt plaats in een aparte ruimte bij Beej Benders in Venlo. Beej Benders en TOF hebben beide food én foodbeleving erg hoog in het vaandel staan. Dit in combinatie met het belang van lokale producten en producenten die zorgen voor een beleving op niveau!

TOF is dus niet zomaar dineren… Het is een spectaculaire belevenis die nog nooit eerder is vertoond! De 2018 editie van TOF is te beleven in september en oktober, van maandag t/m donderdag. De begintijd is 18:00 uur.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar aan de TOF tafel. In totaal kun je met 20 personen terecht bij TOF (2x een TOF tafel met 10 plaatsen). Dit is in overleg uit te breiden naar 22 personen.

Beleef de 7 zonden in 7 verrassende gangen inclusief een bijpassend wijnarrangement voor € 119,50 p.p. incl. BTW.

Ken jij eigenlijk alle 7 zonden? IJdelheid, woede, hebzucht, onmatigheid, luiheid, jaloezie en lust…

Ken jij eigenlijk de 7 zonden?

Elke zonde heeft zijn eigen eigenschappen en zijn eigen kleur. Tijdens de TOF beleving wordt elke zonde uitgebeeld op zijn eigen manier, door middel van kleuren, licht, geluid, beeld, special effects en meer! Hierboven vind je alvast een voorproefje van de zonde ijdelheid…!

Wat onze gasten

ZEGGEN OVER TOF
Partners en vrienden van TOF